Ja zoals je kan lezen heb ik mijn laatste football game al gehad :(. Dat was op donderdag en voor de game moesten alle seniors met hun ouders naar het football veld gaan en dan kreeg elke senior een bloem en dan werd je afgeroepen en werden alle sporten en clubs vermeld waar de senior in zit of in heeft gezeten en dan wandel je voorbij de tribune en op het einde geef je de bloem aan je ouders. Tod ging mee voor mij, maar er waren een paar seniors zonder ouders daar, dus dat vond ik wel erg voor hen. Maar de football game zelf was echt heel leuk! We hadden enkel de eerste gewonnen en nu was het al de laatste van het seizoen, dus we moesten deze echt wel winnen :). Het was wel ijskoud! Ik had een dikke winterjas aan en een sjaal en handschoenen, maar mijn tenen en handen waren wel bevrozen :p. En vermits het de laatste football game ooit was voor mij waarschijnlijk, profiteerde ik ervan en deed ik echt Amerikaans, want ik dronk warme chocomelk, dan at ik hotdog en chips en dan at ik nog een stuk pizza :p.
Tja, ik moest mij warm houde e :p. Ik heb toen ook een T-shirt en trui gekocht met Colby Eagles op, kwestie van school spirit e.
Wat kan ik nog vertellen? Euhm gisteren kreeg ik mijn rapport en dit zijn mijn punten:
English III: A
American History: A
Health Science V (in het ziekenhuis): A+
Health Science III: A
Spanish II: A+
Drama I: A+
Dus ik ben zeer tevreden!
Maandag had ik dans en we zijn begonnen met het dansje voor het optreden en dat is echt leuk! Het is een soort indianendans van Peter Pan. En omdat ik de oudste van de groep ben, moet ik beginnen! Het is echt wel een plezante dans en we moeten ons echt inleven en eig acteren om dat echt goed te krijgen, dus dat wordt nog lachen :p. Het thema is Disney en we doen 4 sprookjes: Peter Pan, Sneeuwwitje, Assepoester en Aladdin. Iedereen van onze groep krijgt normaal ook een solo, dus ik zie er echt al naar uit! 
Een tijdje geleden hebben Jess en ik samen het behang in de badkamer afgedaan en eigenlijk was dat heel leuk. We hebben samen kunden babbelen ondertussen enzo en ik vond het echt plezant om dat met zn tweetjes te doen. De dag nadien hebben Marie en ik na school een film gezien: The Proposal. Ook dat was heel leuk, vooral omdat Tod ons kwam bedienen haha. Hij bracht ons eten en dan ook nog drinken :p. En vorige week vrijdag had ik geen school, dus nog eens proberen uitslapen en gewoon genieten van de vrije dag :). Die zondag zijn we met het hele gezin naar Dolphin Tale gaan zien en dat is echt een goede film! Ik vond het heel leuk. 
Deze week heb ik eigenlijk een hele week last gehad van mijn keel :s. Dat was niet zo leuk natuurlijk, maar gelukkig was het enkel mijn keel en was ik dus niet echt ziek. Nu gaat het al veel beter :D. 
Ja en normaal ging ik gisteren met Christina naar de cinema om Footloose te zien, en natuurlijk was donderdag de laatste keer da ze die film speelde :(. We gaan wel proberen dit weekend samen iets te doen, maar we zullen wel zien zeker. 
Oh en enkele dagen geleden moest iedereen een foto laten maken voor het jaarboek en allemaal met een grappig gezicht :p ik ben echt wel benieuwd naar hoe ons jaarboek gaat zijn :D
Ik ga het hier bij laten, zodat het niet nog eens een veel te lange blog wordt en ik ga echt proberen mijn volgende blog sneller te schrijven en niet 2 weken wachten :p.
 
Ik weet het, het is weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, maar ik heb er eindelijk nog eens aan gedacht en tijd voor :)
Ik probeer te denken wat ik ondertussen allemaal heb meegemaakt. School is nog altijd hetzelfde en Health Science blijft mijn favoriete vak. Twee weken geleden was ik in Family Center, eigenlijk een grote dokterspraktijk. Daar vond ik het echt leuk en interessant en de beste herinnering die ik heb is van toen ik een 2-maand oude baby mocht vasthouden! Zoooo schattig :p.
Vorige week begon ik dan op Lab en ook dat vind ik interessant, hoewel ik vandaag helemaal niet veel te doen had. Dus in de plaats van daar gewoon te staan, heb ik met de Matths kunne smse :) Da was is plezant haha. Nooit gedacht da da zo leuk was met de broer smse :p.
Het interessantste op deze afdeling is wanneer ze bloed trekken. Ik heb dat ondertussen zo vaak gezien dat ik de procedure al helemaal ken denk ik.
In Health Science III, dus in de klas, hebben we vorige week en vandaag bezig geweest met eten te testen op suikers, eiwitten en vetten en dat vond ik echt leuk. Een stof dat we gebruikten zou nogal gevaarlijk zijn en dus moesten we zo'n speciale bril opzetten en een schort en handschoenen aandoen, echt een grappig zicht :).
De toetsen hier zijn nog altijd heel gemakkelijk. Vandaag hebben we bij Engels samen de study guide gemaakt over Huckleberry Finn, een saai en moeilijk boek, en daar hebben we dan morgen toets van. Maar ik durf te wedden dat alle vragen van de toets op die study guide staan. Ook moeten we een essay schrijven van 5 paragrafen (daar zit inleiding en conclusie al bij) en we weten al waarover en vandaag heeft die dan nog allerlei tips gegeven en een voorbeeld van inleiding en al tussentitels en al :p 
Vandaag zijn we naar een museum geweest dat zich praktisch over onze school bevindt en daar deden we de test dat immigranten afleggen om burger te worden hier en ze moeten 6/10 halen en ik haalde precies 6/10 jeej. Het grappige was dat vele Amerikanen hier niet eens 6/10 haalden :p. 1 vraag was: welke 3 landen waren de vijanden van WOII en onze LEERKRACHT Engels zei: oh is Rusland daar niet bij? :p Zegt dat iets over het niveau hier?? :p
Vorige week ben ik ook ziek geweest, dus ik ging naar de dokter in Family Center en ja ik kende iedereen daar al van met mijn observatie dus dat was wel grappig dat ik daar nu als 'patient' was :p. Maar de dokter zei dat het een virale infectie was. Ik ben op donderdag naar de dokter geweest en normaal zou ik vrijdag naar school gaan, maar ik voelde mij te slecht. Ik was een hele week echt moe. Ik ging slapen om 9:30 en stond op om 7u05-7u10 en dan als ik thuis kwam van school sliep ik of na het avondeten. Een avond ging ik naar bed om 7u en ik viel in slaap en plots werd ik wakker: het was 10u10 dus ik ging naar boven, dronk ik iets, praatte even met de gastouders :p, poetste mijn tanden en dan ging ik terug naar bed. Dus uiteindelijk sliep ik bijna 12uur, en ik stond op om 7uur en ik was nog moe...
Nu gaat het al terug beter gelukkig, nog een beetje hoesten en nog een beetje moe, maar ik voel mij beter :)
Vanavond ga ik eindelijk nog eens dansen, ik ben al twee weken niet kunnen gaan, dus ik zie er al naar uit! 
Ik vrees wel dat ik al wat achter sta met de choreo dus ik zal wat moeten bijbenen. 
Ik ben nog naar een paar football games gaan zien, maar we zijn niet echt goed, dus we hebben alles verloren :p
Het is wel altijd plezant om naar zo'n game te gaan kijken :) Vooral omdat bijna iedereen van school daar naartoe gaat, zelfs leerkrachten gaan er naartoe. En de cheerleaders ocharme met hun rokjes terwijl het zo koud is :p. Ook de band speelt enkele liedjes voor de game en in de helft en ik denk ook na de game. Het dansteam doet elke keer 1 dansje tijdens de helft. Nu het tennisseizoen gedaan is, heb ik echt niks te doen buiten school (behalve dans op maandag dan), maar voor even vind ik dat wel leuk. Binnenkort wil ik dan ofwel cheerleaden, ofwel dansen in het dansteam, ofwel doe ik de stunt class op woensdag. Maar alles hangt af van het cheerleaden. De coach zal mij begin november laten weten of ik erbij kan of niet en dan zullen we wel zien e...
Ooh en nog iets belangrijks haha: vrijdag was Feyden jarig, mijn gastbroer, hij is 5 jaar geworden en op zaterdag hadden we zijn feestje met de familie. Dat was heel leuk en ik heb veeeeel te veel gegeten natuurlijk, maar het was allemaal zo lekker! Hij kreeg uiteraard veel cadeautjes en mijn cadeau voor hem was een zelfgemaakte dierenboek. Dus gewoon klein verhaaltje over een olifant en giraffe die allerlei dieren bezoeken. Maar het viel hier heel goed in de smaak en hij heeft het aan iedereen laten zien die op bezoek kwam voor zijn feestje en iemand zei zelfs dat ik kinderauteur moest worden, dus dat was een leuk compliment :) 
Feyden is nogal zot van dieren en dino's enzo en nu moet ik in een notitieboek van hem allerlei vogels en vissen en zoogdieren tekenen, ik heb mezelf wat aangedaan haha. Maar het is leuk om met hen te spelen, ze kunnen druk zijn, maar ook zo lief en plezant!!!
Ik kan in ieder geval zeggen dat ik nog altijd heel veel plezier heb hier en dat het hier heel leuk is. Momenteel hebben we wel Belgieweer: koud en regen. Nu is het hier 7 graden en het is 8 uur 's avonds...
Dat was het weer, hopelijk volgt de volgende blog snel :p 

 
In mijn laatste blog vertelde ik dat ik singles ging spelen in Phillipsburg en uiteindelijk ben ik fier met wat ik behaald heb: mijn eerste match verloor ik met 4-6, wat ik eigenlijk al heel goed vond, de tweede won ik met 6-0, wow heel goed zou ik zeggen :p. en de derde verloor ik weer met 4-6. Daardoor stond ik 4des van de 6 dus ik was best tevreden , vermits dat de eerste keer was dat ik singles speelde :) en ik denk dat de coach ook fier was. 
Maar nu iets anders, namelijk spirit week. Op maandag was het dus operation flashback en je kan je niet voorstellen wat voor kostuums ik heb gezien haha. Er waren mensen verkleed als de Flinstones, iemand met een afrokapsel, veel hippies, en eigenlijk waren er toch redelijk wat mensen die verkleed waren. Zelfs de meeste leerkrachten deden mee :p. Dinsdag was operation pink om het volleyballteam te steunen die 's avonds een match hadden in teken van borstkanker. Dus ja heel de school was roze :p. En vermits ik buiten een roos topje en tuniek niets anders roos had van gewoon kledij, heb ik mijn roze pyjamabroek aangedaan haha dat was euhm ja comfortabel eigenlijk :D
Woensdag was het operation undercover, en sommigen namen dat letterlijk under cover dus gewoon met een laken over zich :) Anderen hadden een pak aan dat u lichaam helemaal bedekt dus ook gezicht enzo :p Ik was zo veel mogelijk in het zwart gekleed. Maar het beste vond ik Paige, een zwarte, die zich als blanke had verkleed :p. Ze had haar huid wit geschilderd en ze had een blonde pruik op :D. Ook goed was Dustin, die zich als meisje had verkleed :)
Dan was het fashion disaster, ook een goeike. Weer veel grappige outfits gezien :p. Velen droegen navy blue en zwart, achteraf had ik door waarom: dat zijn de schoolkleuren van Ulysses, de tegenstander voor de homecoming football game van vrijdag :p. En die donderdag was ook al de laatste tennis training :o, want op vrijdag hadden we geen training en op zaterdag had ik dan een wedstrijd in Colby en gisteren, maandag, was mijn allerlaatste wedstrijd!
Die avond was het veiling van de jerseys van de seniors van het football team, wow moeilijke zin :p en daarna was het bonfire, heel gezellig! En de warmte deed deugd :p
Maar vrijdag was de belangrijkste dag: Operation Victory! Veel zwart en oranje dus, de schoolkleuren. We hadden een early dismissal, dus weer om 1u30 gedaan omdat we Homecoming Parade hadden. Elk jaar had z'n eigen vloot gemaakt en samen met de band en de Homecoming King en Queen candidates in hun golfkarrekes vormde dat de parade. Velen stonden ook op de vloot en gooiden snoep naar de kinderen en riepen en zongen en natuurlijk deed ik ook mee. Het was heel plezant en we stopten aan het football field en daar was het dan pep ralley. De cheerleaders lieten een paar cheers zien en dan liet de band een paar liedjes horen en dan was er een spelletje voor alle jaren, maar spijtig genoeg verloren de seniors. Gelukkig hadden we een hele chique vloot en dus wonnen we de prijs van beste vloot :) 
's Avonds was het dan de homecoming football game, maar we wisten al dat we gingen verliezen, vermits Ulysses heel goed is, zelfs in State, dus ja. We verloren met 8-47 :p, maar ik had toch veel plezier. Ook werden toen de Homecoming King and Queen bekendgemaakt!
Op zaterdag hadden we dan eerst wedstrijd en Sam en ik hadden blijkbaar een hele goede dag. We wonnen de eerste match tegen Norton in een tie break met 7-2 en dan moesten we tegen Tribune, maar dat is echt een heel goed team, in Garden City verloren we van hen met 1 of - 6, dus we hadden echt schrik, maar uiteindelijk kwam het weer tot een tie break en verrassend genoeg wonnen we die :):) jeeeeeeeeeeej :p onze dag kon dus niet meer stuk :p
Dan speelden we tegen WaKeeney, maar dat is de beste ploeg die zowat alles al heeft gewonnen en we waren dus zeer blij om te verliezen met 3-6, nooit verwacht om 3 punten te scoren haha.
Maar dan waren Sam en ik echt vermoeid, we hadden 3 matchen gespeeld met iedere keer slechts 5 min pauze en ook na de derde match kregen we 5 min en moesten we weer op. Dus voor de 4de waren we heel vermoeid en verloren we dus met 2-6. Dan kregen we eindelijk een lange pauze en na goed gerust te hebben, wonnen we de 5de en laatste match van die dag met 6-2. En dat leverde ons een 3de plaats op van de 8! We waren echt heeeeeel blij. s' Avonds was het dan Homecoming Dance en ik ging met Bridget en Alex (twee waar ik elke dag mee naar school ga :P) en ook die dans was heel plezant! Gelukkig waren er vele liedjes die ik al kende zodat ik kon meezingen, maar er waren er ook enkele die ik niet kenden en die hadden een speciale soort dans dat erbij hoorde en die heb ik dus heel snel moeten leren haha maar het was zeker leuk! 
Gisteren was het dan laatste wedstrijd, maar we waren niet gemotiveerd, er was te veel zon en te veel wind en dus verloren we alle 3 de matchen en we stonden dan laatste. Maar eigenlijk interesseerde ons dat niet meer :p Sam en ik waren al lang blij met onze 3de plaats van zaterdag. 
Maar vandaag was dus de eerste dag dat ik geen tennis had na school en dat voelde echt raar aan. Maar nu heb ik wel veel meer tijd om vanalles te doen hier thuis. Dus dat is wel leuk. Morgen ga ik wel is horen of het nog mogelijk is om bij de cheerleaders te gaan, maar we zien wel. 
Dat was het zowat... Oh ja klein weetje: de week die ik juist heb beschreven, heb ik thuis alleen moeten doorbrengen want heel het gezin was weg en eigenlijk is mij dat nog goed bevallen! ik heb mijn eten kunnen maken, veel tv gezien en rustig aan mijn huiswerk kunnen werken. Maar ik ben toch blij dat ze terug zijn hoor, ik ben nog steeds heeeeel blij met mijn gastgezin :) Alle geluk want op facebook heb ik al verhalen gehoord van mensen die willen veranderen van gastgezin of al veranderd zijn en zelfs al een paar keer veranderd zijn, dus ik kan zeggen dat ik het hier goed heb getroffen :D
P.S. Ik heb ook enkele foto's geupload, je kan die dus terugvinden onder 'pictures', nogal vanzelfsprekend e.. Het zijn foto's van spirit week en Homecoming..